10 najpopulárnejších zájazdov do Ázie 2019

10 najpopulárnejších zájazdov do Ázie 2019

95 zájazdov do Ázie od Izraela po Japonsko, od Severnej Kórey po Saudskú Arábiu, od Thajska po Tibet. od Indonézie po Mongolsko. Ktorý si vybrať?

1. Thajsko, Malajzia, Singapur

25 rokov naša stálica. Začnite spoznávať exotiku na tejto krásnej ceste juhovýchodnou Áziou. Z krajiny úsmevov cez priateľský islam Malajzie na ostrov, kde sa svet točí okolo peňazí a poriadku. Gurmánske zážitky na najkrajších plážach Ázie. 

2. Srí Lanka - rajská záhrada

Tropický raj. Nielen prírodou, ale aj neuveriteľne milými a šťastnými domorodcami. Ide o spojenie komfortného poznávania a oddychu na záver. Máme prenajatý klimatizovaný autobus s tým najmilším šoférom. No základom tejto cesty sú silné zážitky a preto môžete okúsiť rôzne druhy dopravy (lodičku, káričku ťahanú byvolmi, bicykel či slona). Hotely s bazénom, pamiatky UNESCO vs. domorodá kultúra, tajomstvo cejlónskeho čaju a Buddhovho zubu. 

3. Najkrajšie pamiatky sveta

Novinka na rok 2019 a už teraz obrovský hit. Kambodžský Angkor Wat bol nominovaný za najkrajšiu pamiatku sveta aj tento rok. Posledné 3 roky vyhral aj ako landmark v tripadvisore. V BUBO vyhráva zasa opakovane barmský Bagan. Možno preto, lebo tu poznáme všetky zákutia. Najdobrodružnejšou časťou je cesta Laosom do prekrásneho mestečka Luang Prabang, ktoré je pod patronátom UNESCO. Ide o unikátny program založený na nových letoch a neprekonateľnom know how. Vynikajúca strava, bezpečnosť a skvelé služby, aké vie poskytnúť iba BUBO. Vnorte sa prosím do prepracovaného itineráru, ktorý nemá obdobu. Vitajte! 

4. Vietnam, Kambodža

Logická cesta Indočínou, ktorá vás prevedie Vietnamom zo severu na juh a Kambodžou z juhu na sever. Uvidíte útesy Halong Bay aj cisárske Hue. Nadchne vás kapitalistický Saigon, no prekvapí aj Hočiminov Hanoj. A na záver sladká Kambodža a dych vyrážajúce chrámy Angkoru. 

5. Čína, Tibet, Nepál, India

Magická cesta, ktorú musíte raz za život prejsť. Naša absolútna špecialita. Od mauzólea Maa cez historickú Čínu, duchovný Tibet, šťavnatý Nepál až do neuveriteľnej Indie. Využite 16 rokov našich skúseností. 

6. Zlatá cesta Japonskom

Japonská spoločnosť je vo všetkom iná ako naša. Nad mnohými vecami sa nám v Japonsku bude rozum zastavovať. Sebavedomý a tvrdo pracujúci národ s jedinečnou izolovanou kultúrou. Miesta, kde sa stretávajú ultra moderné veci s tisícročnými tradíciami a fungujú. Zoznámime sa s japonskou presnosťou, citom pre detail a zmyslom pre vkus. Poradíme Vám špičkové reštaurácie, kde sa stiera hranica medzi jedlom a umením. 

7. Izrael, Jordánsko - komfortne

Cesta po miestach, kde sa to všetko začalo. Ponorte sa do histórie ľudstva, potraste ruku beduínom, zamyslite sa na miestach, kadiaľ kráčal Abrahám, Mojžiš a Ježiš a vychutnajte si sladký mätový čaj. Započúvajte sa do trmy - vrmy na jeruzalemskom bazáre a do zvuku zvonov v Nazarete. Cestujte s nami do troch jedinečných krajín, ktoré spája Genesis. Záver zájazdu s relaxom pri Mŕtvom mori a liečebnými procedúrami. 

8. Barma - krajina zlata a buddhizmu

Cesta do krajiny, ktorá je zaručene iná než všetko, čo ste doteraz videli. Muži tu nosia sukne, ženy fajčia tučné cigary a v jej srdci sa skrýva zrejme najkrajšia pamiatka našej planéty – Bagan. Barma sa rýchlo mení. Nenechajte si ju ujsť! 

9. Veľký okruh Čínou

Kapitalistická, koloniálna aj komunistická tvár najľudnatejšej krajiny sveta. Okruh bez kompromisov po najzaujímavejších miestach čínskeho sveta. Množstvo pamiatok UNESCO, britská atmosféra, portugalské vône a množstvo poznania. 

10. Jáva, Bali, Bromo

Zaujímavá kombinácia indonézskych ostrovov. Nádherné chrámy Jávy – Borobodur a Prambanan – možno najkrajšie na južnej pologuli. Východ slnka nad Bromom. Oddych na Bali a výlet po ostrove v cene. 

Jozef Zelizňák

Jozef Zelizňák

Jozef Zelizňák

Už 30 rokov sprievodca BUBO a svetobežník. Je len málo miest na svete, kde sa mu nepáči, no jeho srdcovou záležitosťou je Buenos Aires s Patagóniou, New York s národnými parkami západu USA a - Viedeň. Viedol slovenské prvoexpedície do Bangladéša, Guyan a Surinamu, do Severnej Kórey aj našu prvú cestu na Antarktídu. Dnes s láskou ukazuje svet svojim dvom dcéram. Jozef má u nás na starosti marketing, internú komunikáciu so sprievodcami a kvalitu BUBO ciest do Škandinávie (ako vyštudovaný škandinavista a prekladateľ bestsellerov z nórčiny a švédčiny). 

Obľúbený zájazd z BUBO katalógu
Patagónia, Ohňová zem + luxusná plavba (Komfort)

Zo zájazdu:

Jozef Zelizňák

Posledná úprava článku | Prečítané: 201

Mohlo by Vás zaujímať

Zvieratá Srí Lanky Prémiový blog

Prémiový blog Zvieratá Srí Lanky

Srí Lanka je ostrovná tropická krajina s bohatou vegetáciou, plná vodných nádrží, rezervoárov, priehrad, kanálov a riek, obklopená Indickým oceánom…

Martin Ferenčík 25 min. čítania
Marco Polo – najväčší cestovateľ Prémiový blog

Prémiový blog Marco Polo – najväčší cestovateľ

V záverečnom blogu o veľkom cestovateľovi píšem o jeho návrate z Číny späť domov. Išiel opäť úplne inou cestou a bolo to jedno nádherné…

Ľuboš Fellner 12 min. čítania
Polonnaruwa - mesto kultúrneho trojuholníka Polonnaruwa

Polonnaruwa Polonnaruwa - mesto kultúrneho trojuholníka

Polonnaruwa je nádherným historickým mestom, ktoré sa nachádza v strednej časti Srí Lanky a tvorí jeden z vrcholov kultúrneho trojuholníka ostrova.…

Najfantastickejšie festivaly sveta Prémiový blog

Prémiový blog Najfantastickejšie festivaly sveta

Ste už ostrieľaný cestovateľ, ktorý toho videl dosť a chce teraz svoje cesty povýšiť na iný level? Nejde totiž iba o to KAM ísť, ale aj KEDY tu byť…

Ľuboš Fellner 24 min. čítania
Exotické tipy - ako si vybrať ideálnu dovolenku Blog

Blog Exotické tipy - ako si vybrať ideálnu dovolenku

Práve teraz nastal čas vybrať si najlepšiu dovolenku v teplej exotike. BUBO vás prevedie po všetkých krajinách sveta od severného pólu k južnému, a…

Viktor Háber 9 min. čítania
ROZHOVOR: Požičanie auta na Srí Lanke? Šialené, pravidlá tu prakticky neexistujú Blog

Blog ROZHOVOR: Požičanie auta na Srí Lanke? Šialené, pravidlá tu prakticky neexistujú

Čo všetko sa dá na Srí Lanke zažiť a čím vám tento čarovný kus sveta, prezývaný rajská záhrada, učaruje? Vo veľkom rozhovore odpovedajú na otázky o…

Blogov

Odporúčame tieto zájazdy

K

Ázia   Amerika  

Oceánia, Spojené štáty americké (USA), Japonsko


náročnosť

16 dní

Trvanie

8033
E

Ázia  

India


náročnosť

16 dní

Trvanie

4265
E

Ázia  

Tibet, Nepál, India, Čína


náročnosť

26 dní

Trvanie

5940
K

Ázia  

Vietnam, Kambodža


náročnosť

16 dní

Trvanie

4364

Získajte prístup
k exkluzívnym ponukám
a informáciám.