Langouste a la vanille- tip na jedlo

Langouste a la vanille- tip na jedlo Čo jesť na Komoroch

Toto lahodné jedlo sa pripravuje z homára a vanilky. Je to tradičné jedlo pochádzajúce priamo z Komorských ostrovov. Do jedla sa pridáva rada ďalších ingrediencií ako maslo, šalotky, olivový olej, biele víno, cibuľka a špenát. Homár sa naservíruje na zelenej zelenine a pokropí vanilkovou omáčkou. Chutné jedlo, s vôňou ktorého sa vám na cestách po Komorských ostrovoch skrížia cesty. Neodolávajte zbytočne. Toto určite odporúčame vyskúšať! 


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Afrika  

Maroko

04.07. → 13.07. +13 termínov

náročnosť

10 dní

Trvanie

1833 2350€
K

Európa  

Škandinávia, Veľká Británia, Škótsko, Nórsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

3217 4595€
K

Európa  

Škandinávia, Island

15.06. → 20.06. +13 termínov

náročnosť

6 dní

Trvanie

1796 2395€
Ganja - starobylé mesto s mladistvým duchom Prehliadka

Prehliadka Ganja - starobylé mesto s mladistvým duchom

Mesto Ganja nájdeme v Azerbajdžane. V krajine, ktorá je často označovaná ako krajina ohňa. Nachádza sa na križovatke Európy a Ázie, kde sa čaro…

Tomáš Franek 12 min. čítania
Perly juhočínskych provincií Blog

Blog Perly juhočínskych provincií

Obrovitánska krajina, akou je Čína, sa nedá obsiahnuť počas jednej cesty. A zrejme ani počas jedného života. Peking, Šanghaj či Si´an pozná takmer…

Tomáš Kubuš 12 min. čítania
Cestovatelia, ktorí navštívili zakázanú Mekku Blog

Blog Cestovatelia, ktorí navštívili zakázanú Mekku

Mekka je úžasná a ak niekde jasne cítite Boha, tak je to tu. Saudská Arábia sa dnes extrémne rýchlo mení, a preto je tento blog pre skutočných…

Ľuboš Fellner 16 min. čítania